6 Aralık 2010 Pazartesi

Tünelin Ucu Gözüktü mü ?

Cim-Bom şuan kaynar kazan halinde. Yönetim ile taraftarların arası Adnan Sezgin'den dolayı açık. Bu hatalara karşı yüzsüzce "Takım sahipsiz değil" lafları yapan yönetim iyice sinirleri germeye başladı bile. Öyle ki rahmetli Özhan Canaydın'ı anma gününde bile muhalefet ve eski yöneticiler Adnan Polat ve ekibini istifaya davet etti. Anma gününde sadece takım içindeki siyaset konuşuldu.

Öte yandan bakılınca yeniçeriler tarafından düşürülen Rijkaard'dan sonra gelen Hagi döneminde tek parlayan umut ışığı Fenerbahçe karşısında alınan beraberlikti. Ardından alınan M.P. Antalya Spor maçından sonra iyice havaya girmişti gibi sanılıyordu. Ancak planlar tutmadı ve Galatasaray o maçtan sonra ard arda yenilerek puan cetvelinde 10. sıraya oturdu. Beşiktaş karşısında alınan mağlubiyetten sonra nolcak bu Hagi'nin hali diye sorarken Kasımpaşa galibiyetiyle bir nebze olsun yürekleri ferahlattı.Ve bu galibiyetten sonra seriye söz verdi:"Bu takım ayağa kalkacak."

Ligde son 2 haftaya girildi. Bu süre boyunca alınan galibiyetler takımı yükseltecektir. Asıl soru ise; Hagi kimlerin gelmesini, gitmesini isteyecek? Bunu hep birlikte göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder