25 Şubat 2011 Cuma

Ölüme Gidiyoz Schuster Gaptaan !


Yazın yapılan Ersan , Guti , Quaresma transferleri... Ara transferde yapılan Fernandes , Simao , Almeida transferleri... Bunların hepsi sadece kağıt üstünde şampiyon yaptı Beşiktaş'ı. Uzaktan baktığınızda "Oha lan ligi kopardı olum bunlar" derdiniz ama şimdi Galatasaray'la sadece aralarında 8 averaj kaldı. Beşiktaş sadece güzel futbol oynuyor skora etki yapan bir oyun tarzı yok. Atağa kalkamazlar kalksalarda atak söner falan işte yani.

Dinamo Kiev'e bakarsanır takım çöküşlerdeydi. Ligde Shakhtar 12 puan önlerinde onlar ise Metalist Harkov ile 2.lik savaşı vermekteydi. Beşiktaş ise alışıla gelmiş birşey yaparak 4 tane yedi yine bir Ukrayna takımından. Başı yanan futbolcular değil Schuster oldu. Halbuki ne kadar iyi oynatırdı Madritista'yı.

Beşiktaşın artık Uefa defteri kapandı. Lig ise çoktan bitti ki bu bitiş Galatasaray'ın Avrupa kapısını aralaması için iyi bir şans oldu. Geriye ise Ziraat Türkiye Kupası kaldı ki, Galatarasaray bu kupayı ligdeki ilk 5'ten daha çok istiyor. Peki Beşiktaşın şansı ? Çok ama çok az. Schuster ise gün saymakta bugün var yarın yok ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder